Site logo
Beschrijving

Op het strand van Midsland aan Zee op Terschelling ben je van harte welkom om lekker te komen uitwaaien bij Strandtent De Branding. U kunt tevens genieten voor een hapje, drankje of een gebakje. Strandpaviljoen De Branding op Terschelling is een populaire plek voor strandgangers die op zoek zijn naar lekker eten, drinken en ontspanning. Het strandpaviljoen is gelegen aan het brede strand van West-Terschelling en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de duinen. In deze tekst zullen we meer vertellen over Strandpaviljoen De Branding en wat deze plek zo bijzonder maakt.

 

Het eerste wat opvalt aan Strandpaviljoen De Branding is de locatie. Het paviljoen is gelegen op een prachtig stuk strand dat zich uitstrekt langs de westkust van het eiland. Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving. Het strandpaviljoen op Terschelling is in elk seizoen geopend en biedt een warme en gastvrije sfeer, waar bezoekers kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje of gewoon de zonsondergang.

 

Een ander belangrijk kenmerk van Strandpaviljoen De Branding is de uitgebreide menukaart. Er zijn verschillende gerechten beschikbaar, van klassieke snacks tot uitgebreide diners. Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een gezonde maaltijd of juist wilt genieten van een heerlijke burger of pizza. Het is ook mogelijk om te kiezen uit verschillende vegetarische of veganistische opties.

 

Een van de hoogtepunten van Strandpaviljoen De Branding is het uitzicht op de zee. Het paviljoen heeft grote ramen en een terras dat uitkijkt over de zee, waardoor je tijdens het eten of drinken kunt genieten van een prachtig uitzicht. In de zomermaanden is het ook mogelijk om op het strand te dineren, waardoor je nog dichter bij de natuur bent. De service bij Strandpaviljoen De Branding is ook uitstekend. Het personeel is vriendelijk en attent en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten zich thuis voelen. De sfeer is ontspannen en ongedwongen, waardoor bezoekers kunnen genieten van hun maaltijd zonder zich gehaast te voelen. Een ander belangrijk kenmerk van Strandpaviljoen De Branding is de duurzaamheid. Het paviljoen streeft ernaar om zo duurzaam mogelijk te zijn en werkt aan het verminderen van afval en het gebruik van duurzame materialen. Er worden bijvoorbeeld geen plastic rietjes gebruikt en er wordt geprobeerd om voedselverspilling zoveel mogelijk te verminderen.

 

Al met al is Strandpaviljoen De Branding een geweldige plek om te genieten van het strand en de natuur op Terschelling verder te ontdekken!

Advertentie
Closed
Open hours today: 11:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  11:00 - 18:00

 • Tuesday

  11:00 - 20:00

 • Wednesday

  11:00 - 20:00

 • Thursday

  11:00 - 20:00

 • Friday

  11:00 - 20:00

 • Saturday

  11:00 - 20:00

 • Sunday

  11:00 - 20:00

 • 22 juli 2024 04:14 local time

Interne Navigatie
Meer in deze regio
Locatie
 • Lars
  24 september 2018 at 20:30

  Een heerlijke plek op het strand om te genieten van een drankje of om lekker te eten

 • Karel
  13 juli 2020 at 14:06

  Ergggg slechte bediening
  “ pak ff de cola aan “

 • Adriaan Okkema
  3 oktober 2020 at 22:03

  Onbeschoft personeel. Waren met 9 personen te eten en er was een baby mee. Deze wilde gevoed worden. We vroegen of ze bij een tafeltje in de hoek dat ook even mocht. Dit was prima. De groep was klaar met eten en er werd afgerekend. De mensen gingen vast naar buiten om vast plaats te maken aan de grote tafel. En zodra zij het pand verlaten hadden, werd de voedende moeder ook verzocht per direct te vertrekken. Het voeden mocht niet meer. Er was inmiddels betaald dus ze moesten oprotten om plaats te maken.
  Dat het voeden niet klaar was hadden ze geen boodschap aan.

Add a review
Helaas...

Het is niet mogelijk om via Restaurant Terschelling te reserveren bij Strandpaviljoen De Branding.