Site logo
Beschrijving

In het centrum van West-Terschelling vindt u Grandcafé Het Raadhuis. Het restaurant is dicht bij de haven van Terschelling gelegen en heeft een prachtig industrieel interieur. Komt u het in leve de lijve bekijken?  Oh, bijna vergeten! Grandcafé Het Raadhuis serveert natuurlijk koffie met heerlijk gebak. Grandcafé Het Raadhuis op Terschelling is een populaire ontmoetingsplaats op het eiland. Het café is gevestigd in het voormalige raadhuis van West-Terschelling, dat stamt uit 1888. Het pand is gelegen aan de voet van de Brandaris, de iconische vuurtoren van Terschelling. Het café is zowel in de zomer als in de winter geopend en biedt een gezellige sfeer, met een ruime keuze aan drankjes en gerechten.

 

Het interieur van het Grandcafé is warm en uitnodigend. Het heeft een vintage uitstraling, met veel houten elementen en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Gasten kunnen kiezen uit verschillende zitplaatsen, waaronder hoge tafels met krukken, comfortabele fauteuils en banken. Het café heeft ook een terras, dat in de zomer een populaire plek is om te genieten van een drankje in de zon.

 

Het menu van Grandcafé Het Raadhuis biedt een gevarieerde selectie gerechten, van hartige broodjes en soepen tot stevige maaltijden en desserts. Het café staat vooral bekend om zijn lokale specialiteiten, zoals Terschellinger lam en verse vis uit de Noordzee. De ingrediënten zijn vers en lokaal geproduceerd, en de gerechten worden bereid met veel zorg en aandacht. Het café heeft ook een uitgebreide drankkaart, met verschillende soorten bier, wijn en sterke dranken. Gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan lokale en internationale bieren, evenals wijnen uit diverse streken. Het café heeft ook een speciale cocktailkaart, met klassieke cocktails en creatieve variaties daarop.

 

Het café is populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen die het eiland bezoeken. Het personeel is vriendelijk en gastvrij, en staat altijd klaar om gasten te helpen met eventuele vragen of verzoeken. Grandcafé Het Raadhuis is een levendige en gezellige plek, waar iedereen zich thuis kan voelen. In de directe omgeving van het Grandcafé zijn diverse bezienswaardigheden te vinden. Zo ligt de Brandaris op slechts een steenworp afstand, en is ook het centrum van West-Terschelling op loopafstand. Het eiland biedt ook diverse natuurgebieden, zoals de Boschplaat en de duinen, die perfect zijn voor wandelingen en fietstochten.

 

Kortom, Grandcafé Het Raadhuis is een must-visit plek op Terschelling. Het biedt een gezellige sfeer, heerlijke gerechten en drankjes, en een locatie die perfect is om het eiland verder te verkennen

Advertentie
Closed
Open hours today: 10:00 - 22:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 22:00

 • Tuesday

  10:00 - 22:00

 • Wednesday

  10:00 - 22:00

 • Thursday

  10:00 - 22:00

 • Friday

  10:00 - 22:00

 • Saturday

  10:00 - 22:00

 • Sunday

  10:00 - 22:00

 • 22 juli 2024 02:48 local time

Interne Navigatie
Meer in deze regio
Locatie
 • No comments yet.
 • Add a review
  Helaas...

  Een plekje bij Grandcafé Het Raadhuis is niet te reserveren bij Restaurant Terschelling.