Site logo

Strandtent op Terschelling

Op het uitgestrekte strand van Terschelling vindt u naast het zand, de zee en de schelpen uiteraard sfeervolle strandtenten. Het eiland biedt naast haar natuurlijke schoonheid legio kansen om heerlijk te ontspannen. Of u nou een dag erop uit bent geweest op de fiets, een flinke wandeling langs het strand hebt gemaakt of gewoon lekker wilt uitwaaien: bij de strandtenten op Terschelling bent u altijd van harte welkom!

Strandpaviljoen in West-Terschelling

Paviljoen De Walvis, wie Terschelling al eens heeft bezocht is natuurlijk bekend met dit knusse strandpaviljoen. De prachtige ambiance van het ‘groene strand’, het uitzicht op de pier en de aanmerende boten met toeristen zijn haast in één adem met Paviljoen De Walvis te noemen.

Strandtent in West aan Zee

Aan de noord-Westerlijke kust van Terschelling is het strand van West aan Zee gevestigd. Zoals de naam al doet vermoeden heeft Strandtent West aan Zee hier dan ook haar intrede genomen.

Strandpaviljoen Heartbreak Hotel in Oosterend

Het strandpaviljoen Heartbreak Hotel is gevestigd aan het meest oostelijke deel van Terschelling: Oosterend. Veel verder dan oost kan er op het eiland niet worden gegaan in verband met het prachtige natuurgebied. In strandtent Heartbreak Hotel waant u zich in de oude vintage Amerikaanse stijl. De tijd van de jukebox, de zanger Elvis en de Amerikaans burgers, frietjes en milkshakes. Werkelijk waar, een ervaring op zich!

Strandtent De Branding in Midsland aan Zee

Ten noorden van het ‘tweede’ dorp van Terschelling – Midsland – vindt u Midsland aan Zee. Via een prachtig pad door de duinen fietst u eenvoudig van Midsland naar Midsland aan Zee, waarna u ontspanning kunt vinden op het terras van strandtent De Branding. Heerlijk!

Strandpaviljoen ZandZeeBar in Formerum

Uw totale innerlijke rust ervaart u in strandtent ZandZeeBar in Formerum. Doordat deze zaak een totaal mobielvrij beleid hanteert, is er weinig afleiding afwezig. Zo kunt u optimaal genieten van de pracht en praal van dit strandpaviljoen, het zand en de Terschellinger kust.

Strandtent Kaap Hoorn

Als laatste strandtent op Terschelling is er nog strandpaviljoen Kaap Hoorn – zoals u al vermoedt – in Hoorn. Mentaal haar centrale ligging op het eiland is het bij uitstek een plek om even ‘aan te meren’. De koffie met een vers gebakje staat voor u klaar!

Meer weten over de strandtenten op Terschelling? Ontdek het op Restaurant Terschelling!

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment