Uit eten in West-Terschelling

De tocht met de boot naar het eiland is de eerste stap naar het avontuur: even lekker uitwaaien op Terschelling. De eerste aanblik van het eiland is het illustere uitzicht op de Brandaris in het hart van West-Terschelling. De pier, de haven, de uitgestrekte kust: je voelt je meteen ‘thuis’.

Terschelling is bij uitstek een plek om met de familie even heerlijk ‘er op uit’ te gaan. De haren in de wind, de rust en de aantekende sfeer maken het vanaf het eerste moment een prettig verblijf.

West-Terschelling: waar gaat u uit eten?

De grootste plaats van het eiland is natuurlijk West-Terschelling. Waardoor er, zoals u waarschijnlijk al verwacht, ook de meeste restaurants hun intrede hebben genomen. Voor u als gast op het eiland biedt dit natuurlijk volop kansen, want zo is er volop keuze! Of u nu simpelweg een lekker hapje wil met de familie wil eten na een dag op pad te zijn geweest of uitgebreid wil tafelen, niks is op het eiland te gek!

Kindvriendelijke restaurants in West-Terschelling

Speciaal voor de families hebben de restaurants in West-Terschelling rekening gehouden met de kinderen. Zo kunt u gezellig met het gezin een pannenkoek eten in het kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant ‘Hans en Grietje’. Voor een onvergetelijke en spannende ervaring is het kindvriendelijke restaurant De Heksenketel wellicht een passende zaak. Op z’n gemak genieten van kleine gerechten en om het smaakpalet van uzelf en uw gezin uit te breiden? Dan is tapasrestaurant El Mundo met haar typisch authentieke Spaanse gerechten zeker aan te raden!

Fine dining in West-Terschelling

Wilt u genieten op hoog culinair niveau? Restaurant Loods – gelegen aan de rand van West-Terschelling – mag zich met recht één van de betere restaurants van het eiland noemen. Samen met zijn team serveert chef-kok Sander Wever u werkelijk de prachtigste gerechten. Zowel voor het oog als voor de smaakpapillen een waar genot! Op ons platform Restaurant Terschelling heeft Loods niet voor niets een gemiddelde beoordeling van vijf sterren mogen ontvangen.

Op zoek naar meer culinair aanbod?

Uiteraard zijn eerder genoemd zaken slechts een deel van het volledige culinaire aanbod van het eiland. Mocht het restaurant in West-Terschelling van uw keuze er nog niet bij zitten. Ontdek dan gauw wat het eiland nog meer te bieden heeft!

Restaurant in West-Terschelling

De start van uw avontuur op Terschelling start uiteraard in West-Terschelling, waar u met de boot in de haven kwam. Als metropool van het eiland Terschelling zijn er een scala aan restaurants in West-Terschelling te vinden, waardoor er voor u altijd een heerlijke plek om te dineren te vinden is. De vraag luidt echter: waar heeft u vandaag zin in? Gaat u vanmiddag voor een kopje koffie en cranberry gebakje bij Grandcafé Het Raadhuis of een borrel met nacho’s bij Paviljoen De Walvis? Voor een heerlijk diner met uitzicht op de haven bent u bij restaurant Loods op juiste adres, maar bekijk ook eens de restaurants Storm of Flaman.
Een spannende locatie vindt u in De Heksenketel.

Uit eten in West-Terschelling

Voor u zijn er in alle hoeken van West-Terschelling spetterende mogelijkheden om culinair te genieten en uit eten te gaan.. Het is dan ook bij uitstek dé plaats op Terschelling waar de meeste keus geboden wordt. Restaurant Terschelling biedt u de mogelijkheid om alle restaurants inzichtelijk en op voorhand te  ervaren. Zo maakt u eenvoudig een keuze en vindt u een prettige eetgelegenheid om te dineren.

Standpaviljoen in West-Terschelling

Aan de rand van de Friese havenstad heeft sinds jaar en dag het illustere strandpaviljoen De Walvis haar intrede genomen. Vrijwel iedere eilandbezoeker weet de weg naar deze strandtent te vinden en heeft hier wellicht al eens aangelegd. Het is zelfs zo populair dat er op zonnige dagen vrijwel altijd zowel het binnen- als buitenterras goed gevuld is. Mocht er op deze terrassen geen plek meer zijn? Wees dan niet getreurd! Het veld met gras voor de strandtent wordt namelijk geregeld als extra terras ingezet. Zo kunnen de drankjes bij De Walvis opgehaald worden, maar mogen ze knus op het gras genuttigd worden. Om het genot helemaal af te maken, is er een prachtig uitzicht op de pier en de haven van Terschelling. Zo ziet u de schepen van de vissers of de grote schepen van Rederij Doeksen bij het eiland aanmeren.
Wilt u lekker uit eten en er gezellig op uit? Dan zijn er legio restaurants in West-Terschelling welke aan uw wensen kunnen voldoen!

Opmerkingen

Voeg een opmerking toe

mood_bad
  • Nog geen opmerkingen.
  • chat
    Voeg een opmerking toe
    keyboard_arrow_up