Uit eten in West-Terschelling

De tocht met de boot naar het eiland is de eerste stap naar het avontuur: even lekker uitwaaien op Terschelling. De eerste aanblik van het eiland is het illustere uitzicht op de Brandaris in het hart van West-Terschelling. De pier, de haven, de uitgestrekte kust: je voelt je meteen ‘thuis’.

Terschelling is bij uitstek een plek om met de familie even heerlijk ‘er op uit’ te gaan. De haren in de wind, de rust en de aantekende sfeer maken het vanaf het eerste moment een prettig verblijf.

West-Terschelling: waar gaat u uit eten?

De grootste plaats van het eiland is natuurlijk West-Terschelling. Waardoor er, zoals u waarschijnlijk al verwacht, ook de meeste restaurants hun intrede hebben genomen. Voor u als gast op het eiland biedt dit natuurlijk volop kansen, want zo is er volop keuze! Of u nu simpelweg een lekker hapje wil met de familie wil eten na een dag op pad te zijn geweest of uitgebreid wil tafelen, niks is op het eiland te gek!

Kindvriendelijke restaurants in West-Terschelling

Speciaal voor de families hebben de restaurants in West-Terschelling rekening gehouden met de kinderen. Zo kunt u gezellig met het gezin een pannenkoek eten in het kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant ‘Hans en Grietje’. Voor een onvergetelijke en spannende ervaring is het kindvriendelijke restaurant De Heksenketel wellicht een passende zaak. Op z’n gemak genieten van kleine gerechten en om het smaakpalet van uzelf en uw gezin uit te breiden? Dan is tapasrestaurant El Mundo met haar typisch authentieke Spaanse gerechten zeker aan te raden!

Fine dining in West-Terschelling

Wilt u genieten op hoog culinair niveau? Restaurant Loods – gelegen aan de rand van West-Terschelling – mag zich met recht één van de betere restaurants van het eiland noemen. Samen met zijn team serveert chef-kok Sander Wever u werkelijk de prachtigste gerechten. Zowel voor het oog als voor de smaakpapillen een waar genot! Op ons platform Restaurant Terschelling heeft Loods niet voor niets een gemiddelde beoordeling van vijf sterren mogen ontvangen.

Op zoek naar meer culinair aanbod?

Uiteraard zijn eerder genoemd zaken slechts een deel van het volledige culinaire aanbod van het eiland. Mocht het restaurant in West-Terschelling van uw keuze er nog niet bij zitten. Ontdek dan gauw wat het eiland nog meer te bieden heeft!

Opmerkingen

Voeg een opmerking toe

mood_bad
  • Nog geen opmerkingen.
  • chat
    Voeg een opmerking toe
    keyboard_arrow_up