5x uit eten in Midsland – Terschelling

Ontdek de ongekende mogelijkheden dineren om te dineren in het Terschellingse dorp. Het gezellige en knusse centrum van Midsland biedt onderkomen voor een scala aan restaurants op Terschelling. Zo is er voor de vleesliefhebber het Mexicaans Restaurant Terschelling , maar zijn er in het centrum natuurlijk meerdere eetgelegenheden zoals ’t WItte Huuske.

Het eiland Terschelling staat bol van de gezelligheid en de prachtige natuur. Centraal gelegen op het Waddeneiland vindt u het Friese dorp Midsland. Met slechts ongeveer 900 tot 1000 vaste inwoners is het dorp qua omvang niet dusdanig groot, maar qua hoeveelheid restaurants in Midsland is niet te missen! De sfeer is heerlijk knus en een bezoekje brengen, is dan ook zeker aan te raden!

Uit eten in Midsland bij Pura Vida Foodbar

Voor een heerlijk vers ontbijt bent u bij het centraal gelegen restaurant Pura Vida Foodbar in Midsland aan het juiste adres. In deze eetgelegenheid zijn vers, goed eten en puur genot de peilers! Dat past natuurlijk precies bij de ‘Pura Vida’, oftwel letterlijk vertaald ‘pure leven’. U bent in dit historische pand – uit 1923 – uiteraard ook van harte welkom voor een lunch en/of diner! Geniet van de ware ‘lifestyle’ van ontbijt met een ‘hangop’, tot een lunch met een luxe broodje tot een smakelijk diner. Wat ons – Restaurant Terschelling – betreft, zeker een aanrader!

’t Golfje

Aan de rand van het dorp Midsland – in de richting van Midsland-Noord – heeft restaurant ’t Golfje haar intrede genomen. Met haar vermeldingen in de Michelingids van 2018, de Lekker 2018 en de Gault Millau 2018 mag wel gesteld worden dat de keuken van ’t  Golfje tot dé top van het eiland behoort! Sterker nog, misschien wel van de hele provincie Friesland. Verras uzelf door te kiezen voor een twee of wellicht zelfs een acht gangen met bijpassende wijnen!

Het Witte Huuske

Aan het begin van de winkelstraat en de gezelligheid van horecagelegenheden vindt u meteen restaurant Het Witte Huuske. Zoals haar naam al doet vermoeden, herkent u deze zaak aan haar stralende witte kleur. Met een terras in de zon is Het Witte Huuske een gezellige plek voor een hapje en een drankje.

Pannenkoekenhuis Hans en Grietje

Bent u gezellig een dagje met de familie op pad? Wat is er dan leuker dan de dag afsluiten bij het knusse Pannenkoekenhuis Hans en Grietje?  Het restaurant in Midsland is – net zoals haar buur Het Witte Huuske – centraal gelegen. Met voldoende ruimte en stallingen voor de fiets in de buurt is het een prettige plek om aan te leggen na een gezellige dag!

Strandpaviljoen De Branding

Ten noorden van Midsland vindt u in het nabijgelegen Midsland aan Zee het strandpaviljoen De Branding. De strandtent op Terschelling is een prettige plek om neer te trekken na heerlijk uitgewaaid te hebben op het strand. Geniet u van een kopje koffie met cranberry gebak of kiest u toch liever voor een borrel?

Meer informatie over restaurants in Midsland? Ontdek dan de regiopagina.

Jongeren in Midsland en op Terschelling

In de zomerperiode is het eiland – zoals wellicht bij u bekend – een vakantieoord voor de jeugd. De campagnes Terpstra en De Appelhof bieden voor velen het eerste oord om met vrienden een vakantie door te brengen. Overdag is de jeugd te vinden op de camping of het nabijgelegen strand, maar ’s avonds wordt er gezellig een feestje gevierd in het centrum of in West. Het is dan ook van belang dat er voldoende horecagelegenheden zijn om een smakelijke maaltijd te vinden. In de hoofdstraat van het dorp zijn er genoeg restaurants in Midsland te vinden. Het varieert zoals gezegd restaurants voor vleesliefhebbers, tot een pannenkoekenhuis, maar ook een smakelijke pizza of pasta is er altijd te vinden!

Gezellig uit eten bij Restaurants in Midsland

Ga er gezellig op uit en kijk wat de hoofdstraat van het knusse dorpje allemaal te bieden heeft. Kortom: Voor ieder wat wils in Midsland!

Opmerkingen

Voeg een opmerking toe

mood_bad
  • Nog geen opmerkingen.
  • chat
    Voeg een opmerking toe
    keyboard_arrow_up