Site logo
Beschrijving

Natuurliefhebbers die een bezoek brengen aan het Nederlandse Waddeneiland kunnen terecht bij tal van gezellige strandpaviljoens. Eén van de populairste daarvan is Strandpaviljoen West aan Zee, gelegen op het brede Noordzeestrand aan de westkant van het eiland. Heerlijk uitwaaien op het strand van West aan Zee en daarna lekker genieten in een strandtent op Terschelling? Kom gezellig langs Strandpaviljoen West aan Zee voor een hapje en een drankje. Het strandpaviljoen is het hele jaar door geopend en biedt uitzicht op de duinen en de zee. De sfeer is er ontspannen en ongedwongen. Bij binnenkomst valt meteen de gezellige inrichting op, met veel houten meubels en warme kleuren. Buiten is er een groot terras waar je heerlijk kunt genieten van de zon, de zee en de frisse zeewind.

 

De menukaart van Strandpaviljoen West aan Zee is zeer uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Zo kun je er terecht voor een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een uitgebreid diner. De gerechten zijn bereid met verse ingrediënten, en de kaart is geïnspireerd op de mediterrane keuken. Opvallend is het grote aanbod aan visgerechten, die dagvers worden aangevoerd vanuit de haven van Terschelling. Naast de reguliere menukaart biedt Strandpaviljoen West aan Zee ook diverse arrangementen aan. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor een High Tea, een High Wine of een High Beer. Ook zijn er verschillende feest- en vergaderarrangementen beschikbaar. Voor kinderen is er een aparte kinderkaart, met lekkere en gezonde gerechten speciaal voor hen samengesteld. Bovendien is er een uitgebreide speeltuin aanwezig, waar kinderen zich prima kunnen vermaken terwijl de ouders genieten van een hapje en een drankje.

 

In de zomermaanden worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd bij Strandpaviljoen West aan Zee. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor een gezellige barbecue, een strandwandeling met gids, of een yoga-sessie op het strand. Ook worden er regelmatig live-optredens georganiseerd, waarbij lokale artiesten en bands voor de muzikale omlijsting zorgen. Bij Strandpaviljoen West aan Zee staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt er gewerkt met zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten, en wordt er gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen. Ook wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuur en het milieu. Tot slot is Strandpaviljoen West aan Zee ook een populaire locatie voor feesten en partijen. Zo kun je er terecht voor een gezellige bruiloft, een sfeervolle receptie of een spetterend bedrijfsfeest. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, die helemaal op maat kunnen worden samengesteld.

 

Al met al is Strandpaviljoen West aan Zee een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een gezellige en ontspannen plek aan het strand.

Advertentie
Open
Open hours today: 10:00 - 22:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 22:00

 • Tuesday

  10:00 - 22:00

 • Wednesday

  10:00 - 22:00

 • Thursday

  10:00 - 22:00

 • Friday

  10:00 - 22:00

 • Saturday

  10:00 - 22:00

 • Sunday

  10:00 - 22:00

 • 16 juni 2024 19:07 local time

Kenmerken
Interne Navigatie
Meer in deze regio
Locatie
 • No comments yet.
 • Add a review