Paviljoen De Walvis

Puur genieten bij deze strandtent bij het Groene Strand

  Beschrijving

  Strandpaviljoen De Walvis  is gevestigd in de haven van West-Terschelling. Dit is dé strandtent om tot rust te komen onder het genot van een borrel en nacho's. Of u nou heerlijk het eiland heeft rondgefietst, net op Terschelling aankomt met de boot, of 'gewoon' tot rust wilt komen: De Walvis op Terschelling is voor alle momenten een gezellige plek om plaats te nemen. Zie alle bezoekers van het eiland passeren, nadat zij met de fiets een ronde hebben gemaakt. Geniet van de spelende kinderen en/of honden die op het Groene Strand genieten van het opstuivende zand en het water. Wat ons betreft één van de heerlijke plaatsen op het eiland. U heeft de mogelijkheid om plaats te nemen op het knusse terras voor het strandpaviljoen, maar ook van een afgesloten open terras, zodat u lekker uit de wind kunt zitten. Maar natuurlijk kunt u op minder zonnige dagen ook binnen plaatsnemen. Het is een aanrader om binnen een kijkje te nemen, want de stijl en inrichting van De Walvis mag gerust 'knus' genoemd worden. Een gezellige en knusse inrichting van dit restaurant. Het is goed om te weten dat deze locatie enorm populair is onder de bezoekers van Terschelling. Daarom mag u ook in het gras voor deze strandtent plaatsnemen. Zo kan iedereen op drukke momenten wel genieten van deze heerlijke plek! Neem plaats op het terras of gaat u vandaag voor de knusheid van het grasveld voor Paviljoen De Walvis?

  Advertentie
  Gesloten
  Vandaag gesloten
  • Maandag

   10:00 - 23:00

  • Dinsdag

   10:00 - 23:00

  • Woensdag

   Gesloten

  • Donderdag

   10:00 - 23:00

  • Vrijdag

   10:00 - 23:00

  • Zaterdag

   10:00 - 23:00

  • Zondag

   10:00 - 23:00

  • 30 november 2022 11:22 lokale tijd

  Interne Navigatie
  Meer in deze regio
  • Almanza
   2 oktober 2018 bij 23:02
   5 /5

   Top locatie met uitzicht op de zee!
   Lekker gegeten vegetarisch voor mijn partner en vlees voor mij.
   De Spaanse stoofpot was erg lekker!
   Triple Karmeliet aan de tap????????
   Vlot en symphatieke bediening!
   We komen terug ????

  • Els en Rene Lindhout
   3 oktober 2018 bij 09:22
   5 /5

   Na al de jaren dat we op het eiland komen, slaan we vanaf de boot nog altijd direct linksaf naar de Walvis. De strandsfeer, de vlotte bediening en met een bizar uitzicht genieten van lekker eten en drinken. Het is een beetje thuis komen; hier leggen we aan. Als één van de bekenste paviljoens heeft de Walvis een reputatie hoog te houden en dat lukt ze al jaren met vlag en wimpel. Top tent.

  • Ramona
   28 oktober 2018 bij 19:46
   5 /5

   Vanavond heerlijk gegeten, super mals vlees. Lekkere wijn aardige bediening en dat met een mooi uitzicht. We hebben genoten vanavond.

  chat
  Voeg een recensie toe
  Helaas...

  Het is helaas nog niet mogelijk om rechtstreeks bij Paviljoen De Walvis te reserveren. Wilt u direct reserveren? Bezoek dan de restaurants in West-Terschelling.

  keyboard_arrow_up