Site logo

Toeristen op Terschelling

Dat toeristen graag naar het eiland komen, mag inmiddels wel een feit genoemd worden. Jaarlijks komen duizenden, dan wel tienduizenden mensen een bezoek brengen aan Terschelling. Even het verstand op nul, even lekker uitwaaien op het strand. Zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet?

Bezoekers beoordelen hun bezoek aan Terschelling gemiddeld met een 8.6. Een prachtig cijfers, waar je op een gemiddeld rapport trots op mag zijn. Zo geldt het ook voor Terschelling. Het is mooi dat de toeristen het eiland jaar op jaar blijken te waarderen en van de schoonheid van het eiland genieten. Hoe dit gemeten wordt? Nou, eenvoudig! Rederij Doeksen stuurt iedereen die online een ticket boekt een enquete, waarbij men het eiland op meerdere vlakken kan beoordelen.

Over het algemeen geldt dat het meerendeel van de bezoekers een langere tijd blijft. Dat wil zeggen: langer dan een dag. Vaak een weekend, midweek of een week om samen met het gezien tot rust te komen. Gezien het als een feestje gezien wordt, zullen er uiteraard leuke activiteiten verricht worden. Een waarvan wij van Restaurant Terschelling natuurlijk extra van genieten, is het lekker uit eten gaan!

Wil jij ook uit eten?

Wij hebben de restaurants vast op een rij gezet!

De restaurants op een rij keyboard_arrow_right

Kun jij ook niet wachten om het eiland weer te bezoeken? Boek dan eenvoudig online een ticket via Rederij Doeksen en kom gezellig langs! En, mocht je lekker uit eten willen? Dan staan wij voor je klaar, zodat jij onbezorgd en eenvoudig online jouw favoriete restaurant kunt reserveren.