Site logo

Marketing
voor
Restaurants

Restaurant Terschelling staat je bij in de online marketing van jouw bedrijf door middel van onze duidelijke, no-nonse aanpak. Zo is er altijd het juiste pakket voor jouw onderneming aanwezig. 
Jij focust je op het restaurant en het verzorgen van de gasten en wij ontzorgen je in alle processen van de marketing en randzaken.

Zij gingen u voor

Voor creatieve ideeën staan wij zeker open. Toen Restaurant Terschelling langs kwam, waren wij meteen enthousiast
Droste's Twente
Esther
Dankzij dit concept konden wij ons eindelijk weer focussen op wat we écht leuk vinden: Gasten tevreden stellen met een heerlijk avondje uit.
't Brodshoes
Guido Meinders
Vlak na onze opening stond dit concept direct voor ons klaar. Online ontzorging was op z'n plaats. De enthousiaste aanpak is zeker aan te raden!
Het Middenplein
Frida Rensen
Voor creatieve ideeën staan wij zeker open. Toen Restaurant Terschelling langs kwam, waren wij meteen enthousiast
Drostes Twente
Esther​

Ervaar Restaurant Marketing

Zoekmachine Marketing

Kan uw restaurant wel een boost in de zoekresultaten gebruiken? Is de lokale zoeker op zoek naar jou? Dan is zoekmachine marketing de uitkomst om jou zaak beter vindbaar te maken in de zoekresultaten.Laat jouw bereik groeien door het adverteren in zoekmachines, schrijven van relevante (lokale) teksten of bereik nieuwe gebruikers door het inzetten van display marketing.

Social Marketing

Facebook en Instagram kunnen bijdragen in het succes van jou zaak. Tegenwoordig zijn deze kanalen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van de gebruiker. Dit biedt dan ook uitstekende kansen om hier op in te spelen. Profiteer van het uitbesteden van social marketing en wordt volledig ontzorgt. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het inkijken van onze online rapportage.


Restaurant Website

Online is een heerlijke uitstraling minstens net zo belangrijk als in de zaak. Neem bezoekers al voor hun bezoek mee in de culinaire wereld door middel van een frisse website. Geef inzicht in de nieuwste menukaart, smakelijke gerechten en de gezellige sfeer. Kan jouw website een verfrissende uitstraling gebruiken?

Sta jouw bezoeker te woord met chat

Heeft een potentiële klant de weg jouw website gevonden? Dan is het van belang dat deze op de juiste wijze te woord gestaan wordt. Tegenwoordig ervaart 3% van de bezoekers de kracht van chat. Sta de klant laagdrempelig en snel te woord via chat! Liever uitbesteden? Dan staan wij natuurlijk voor klaar!

Tevreden Klanten

Zij lieten de touwtjes los en ervaarden weer hoe het horecaleven hoort te zijn.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Telefoon: 06 53 36 23 93

E-mail: marketing@restaurantterschelling.nl

Maandag – Vrijdag: 08.00 – 17.30 uur